top of page
zangles in haarlem

De docente

Mijn naam is Myriam en ik geef met veel plezier les in zingen, pianospelen en songwriting. Ik ben in 2010 met een 9 afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam, voor de richting jazz zang. Daarna heb ik een master gevolgd in New Orleans voor zang en piano.

 

In het verleden heb ik gewerkt bij verschillende muziekscholen en veel leerlingen in mijn eigen praktijk lesgegeven. Het leukste aan lesgeven vind ik de verscheidenheid aan leerlingen die je tegenkomt. Ik vind het net zo leuk om een beginner les te geven als aan een gevorderde musicus! 

 

Naast lesgeven treed ik ook graag zelf op. Ik ben op mijn 8ste begonnen met pianoles en vanaf mijn 14e heb ik zanglessen gehad. Sinds ik begon met zingen en pianospelen schrijf ik zelf liedjes. Mijn eerste single heette 'The gods must be crazy' en een paar jaar geleden heb ik mijn debuutalbum 'From Now On' uitgebracht en ik heb meegedaan aan verschillende wedstrijden, waaronder De Beste Singer-Songwriter van Nederland en de Kunstbende.  

 

Op dit moment werk ik aan een tweede album en speel ik in huiskamers en op festivals. Als je meer wilt lezen over mijn artiestenleven, of een keer een concert wilt bijwonen, kun je kijken op www.myriamwest.com

 

Of kijk op de site van een band waarin ik speel: 

www.HandsomeHarryandthehummingbirds.com

bottom of page